Swisha ett bidrag: 1234 67 53 36 En Betydelsefull Resas Bankgiro: 5126-0644

Ansökan till En Betydelsefull Resas ambassadörsprogram 2020

Fält markerade med en * är obligatoriska

Vill du göra världen till en bättre plats? Vill du samtidigt upptäcka Afrika och få insikt i hur en internationell välgörenhetsorganisation arbetar? Ta då den unika chansen och sök vårt ambassadörsprogram i en ung och ständigt växande organisation!

Efter att ha finansierat över 120 skolterminer för barn från familjer som lever i extrem fattigdom, måste vi nu bli större för att ta nästa steg – att hjälpa ännu fler. Därför söker vi dig som är en framstående gymnasie-/universitetsstudent som vill utvecklas på ett personligt plan genom att:

  • Planera och vara en del av vårt volontärprojekt i Tanzania
  • Undervisa barn i åldern 5-15 år
  • Upptäcka Afrika
  • Få erfarenhet och insikt i hur en internationell organisation arbetar
  • Att göra skillnad på riktigt

Vistelsen kommer initialt vara 4 veckor lång med start i början av augusti. Exakta datum och resans längd kan diskuteras beroende på schema, utbildning och andra antagande. Resan kommer att finansieras av Mårtensen & Jadberg Foundation för de personer vi anser vara bäst lämpade för arbetet.

Har du fler frågor och funderingar, besök vår facebook-sida: www.facebook.se/enbetydelsefullresa och skriv till oss!

Ansökningsprocess:

Steg 1: Ansökningsformulär

Steg 2: Personlig intervju 1

Steg 3: Personlig intervju 2

Steg 4: Kick-off

Steg 5: Förberedelser och utbildning

Övriga instruktioner för ansökan

Eftersom formuläret kräver en del tid att slutföra rekommenderar vi dig som sökande att först spara alla långa svar i en anteckning eller ett dokument. Om det av någon anledning inte skulle gå att skicka formuläret, eller om internetanslutningen bryts, slipper du på så vis skriva om hela ansökan.

Stäng meny